Czyli jarajmy się 8-10 miejscem i tyle skoro i tak nie będzie więcej kasy to postawmy na młodych w większym wymiarze, otoczmy ich kilkoma doświadczonymi zawodnikami i bądźmy wyprzedalnią zawodników która ciekawie dla oka i w miare punktowo gra w piłke i tyle ..
Quote from: Fioletowy on 04/27/19, 09:31Jest już dwa dni po meczu. Rozgorzała dyskusja o Corvino (mimo iż byłem jego zwolennikiem gdy do nas wracał, to zgadzam się z twierdzeniem że zawiódł), jednak nikt nie napisał ani słowa o zawodniku który moim zdaniem zawiódł najbardziej w arcyważnym meczu- czyli o Lafoncie. To zresztą nie tylko moje zdanie, bo noty dostał także najniższe w drużynie. A kilka dni wcześniej Drągowski dostał 10 jako pierwszy bramkarz Serie A od ładnych paru lat...Po czym w kolejnym meczu wpuścił cztery bramki od SPAL i dostał najgorszą ocenę w zespole. rolercoster na maxa
Jest już dwa dni po meczu. Rozgorzała dyskusja o Corvino (mimo iż byłem jego zwolennikiem gdy do nas wracał, to zgadzam się z twierdzeniem że zawiódł), jednak nikt nie napisał ani słowa o zawodniku który moim zdaniem zawiódł najbardziej w arcyważnym meczu- czyli o Lafoncie. To zresztą nie tylko moje zdanie, bo noty dostał także najniższe w drużynie. A kilka dni wcześniej Drągowski dostał 10 jako pierwszy bramkarz Serie A od ładnych paru lat...